top of page

Čo sú to Mädvedie fakty? Ostrieľaný marketér by asi povedal, že je to určitá forma kreatívneho marketingu. Takými my ale nie sme a z veľkej časti sa riadime intuíciou. A intuícia nám vraví, aby sme svetu dávali pridanú hodnotu. Niečo viac ako len, KÚPTE SI NAŠE PRODUKTY! Tak ako sú naše produkty náučné vo fyzickom svete, chceme aby také bolo aj naše vystupovanie vo svete digitálnom.


Marketing s pridanou hodnotou Presne preto sme vytvorili (ne)pravidelnú rubriku Mädvedie fakty, ktorú každý druhý až tretí týždeň zverejňujeme na našich sociálnych sieťach alebo formou blogu na našej stránke. V Mädvedích faktoch prinášame rôzne, väčšinou geografické informácie zo Slovenska ale aj zo sveta. Záleží od súčasnej situácie a inšpirácie. Keďže v poslednom čase aktívne pracujeme na produkte Mapucle Celý Svet, sme aj inšpirovaní svetovou tématikou.



Keď sa bavíme my, bavíte sa aj vy.


Všetci máme v živote limitovaný čas a ten chceme zmysluplne využiť. Preto veríme aj v zmysluplný marketing. Už len pri samotnom výskume jednotlivých faktov sa veľa naučíme. Schválne si dopredu nestanovíme témy a nechávame to voľné aby sme v tom boli flexibilní a aby nás to bavilo. Lebo ak to baví nás a je to autentické, o to viac to bude baviť aj vás.



Menej je viac Obsahom Mädvedích faktov sú často veľmi jednoduché informácie. Desať najväčších riek alebo miest Slovenska, všetky slovenské národné parky, ich veľkosti a poloha. Často sa stretávame s tým, že si ľudia iba myslia, že tieto veci vedia. No keď ich vyzvete aby to vymenovali, sú stratení. Vyberáme si jednoduché informácie, ktoré prezentujeme v zrozumiteľnej grafike.




Mädvedie súťaže Podľa rovnakej filozofie robíme aj súťaže. Súťaže s pridanou hodnotou. V tej poslednej sme od ľudí žiadali aby nám do komentu napísali hocijakú zaujímavosť z ich regiónu. Dostali sme mnoho úžasných podnetov, ktoré sme spracovali a následne z nich vytvorili Mädvedie fakty: Súťažný špeciál. Každý z nás vie niečo zaujímavé a spolu ako komunita toho vieme neskutočne veľa.




Budovanie komunity Spätná väzba od ľudí je dôležitá, tak ako aj budovanie komunity. Lebo Mädveď nechce byť iba značka. Chceme byť komunita ľudí, ktorí milujú vzdelávanie zábavnou formou. Chceme byť miesto kde ľudia vedia, že sa dozvedia niečo nové o Slovensku, o svete a o mnohých prekvapivých detailoch v ňom.


Iba začiatok

Veríme, že toto je iba začiatok. Začíname jednoducho, ale za to poctivo. Baví nás to a sme zvedaví, kam nás táto cesta zavedie a čo nás na nej ovplyvní. Možno aj práve Vy! Dajte nám vedieť čo si o tom myslíte a aké fakty by ste od nás radi videli v budúcnosti.

Juraj z tímu Lebo Mädveď




Comments


bottom of page